Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

 

 0,5 kg schabu

 boczek wędzony po plasterku na jeden zawijasek

kilka ziaren żurawiny suszonej lub mała łyżeczka dżemu z żurawiny

musztarda

wegeta

pieprz

mąka

jajko

bułka tarta

olej

 

Przygotowanie:

 

Schab pokroić na koltlety,rozbić posypać wegetą i pieprzem.Każdy kotlet posmarować musztardą,położyć plasterek wędzonego boczku i żurawinę pod postacią jaką się ma.Zwinąć w zwijki obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej smażyć na rozgrzanym oleju lub maśle.

Życzę smacznego:)

  • Like 1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×