Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

 

 0,5 kg schabu

 boczek wędzony po plasterku na jeden zawijasek

kilka ziaren żurawiny suszonej lub mała łyżeczka dżemu z żurawiny

musztarda

wegeta

pieprz

mąka

jajko

bułka tarta

olej

 

Przygotowanie:

 

Schab pokroić na koltlety,rozbić posypać wegetą i pieprzem.Każdy kotlet posmarować musztardą,położyć plasterek wędzonego boczku i żurawinę pod postacią jaką się ma.Zwinąć w zwijki obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej smażyć na rozgrzanym oleju lub maśle.

Życzę smacznego:)

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.