AnnaK Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pasta z paprykarza 1 puszka paprykarza z ryżem 2 jajka ugotowane na twardo 2 ogórki kwaszone szczypiorek majonez, sól, pieprz Ogórki drobno pokroić i odsączyć, jajka posiekać. Wszystkie składniki połączyć i doprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kolega opowiedział mi kiedyś jak się robi paprykarza, na zawsze odebrał mi na niego ochotę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Paprykarz robi się tak samo jak dziesiątki, a może setki i tysiące innych gotowych produktów spożywczych, którymi się większość z nas zajada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Mmm... dla mnie bomba ta pasta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoon Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Paprykarz robi się tak samo jak dziesiątki, a może setki i tysiące innych gotowych produktów spożywczych, którymi się większość z nas zajada. Podobno wszystkie odpady z sieci rybackich, wraz z muszlami itd, trafiają maszyny zwanej "wilk". Jest to wielki młyn z zębami, który mieli to wszystko, razem z kiepami robotników, guzikami od koszuli i niepopularnymi członkami załogi. Masa, która wyjeżdża z tej maszyny zagłady, po dodaniu ryżu i innych składników, trafia do puszek a potem na półki w sklepach, jako paprykarz właśnie... Mniej wiesz, lepiej śpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Spoon Wielkie dzięki za uświadomienie. Przeczytaj uważnie wszystkie przepisy na Smacznym, a na pewno znajdziesz wśród nich dużo takich, które możesz obrzydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ta pasta zapowiada się smakowicie . Paprykarz można samemu przygotowac i wtedy już na 100% wiemy co jemy ;) ... ja robię z tego przepisu od kilku lat - polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apetycik Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Bardzo dobra propozycja :) a paprykarz lepiej zrobić samemu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_szymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 fajny przepis - ja zastąpiłem paprykarz szprotami w sosie pomidorowym - wyszło świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.