Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Składniki: • 1 torebka galaretki truskawkowej • 1 torebka galaretki agrestowej • 1 torebka galaretki cytrynowej • 1 duże opakowanie serka homogenizowanego Sposób wykonania: Galaretki truskawkową i agrestową przyrządzić zgodnie z przepisem ale dodając mnie wody niż zalecane (o około 1/3-1/2 mniej). Gdy zastygnie pokroić w kosteczkę. Galaretkę cytrynową rozpuścić w 1 szklance gorącej wody, a gdy ostygnie ale jeszcze nie zacznie się zsiadać, zmiksować ją z serkiem homogenizowanym. Wymieszać z pokrojonymi galaretkami. Przełożyć do formy wyrównać wierzch i wstawić do lodówki. * Można wykorzystać inne smaki galaretek, ten zestaw wybieram, bo kolorystycznie ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.