ewaldek Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Szybki przepis na parówki w sosie pomidorowym. Danie można swobodnie modyfikować. Idealnie smakują z kukurydzą lub pieczarkami. Można dodać inne składniki takie jakie lubimy. Składniki:4 parówki cienkie 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego łyżeczkę cukru mąkę przyprawy pieprz, papryka czerwona ostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszk_a Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 A to nie lepiej dodać do tego np. pomidory z puszki? Troche bardziej treściwe :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewaldek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Pewno że można:) ale nie wszyscy mają pomidory z puszki, a koncentrat pomidorowy tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariecky Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 serio, wszyscy mają? ja nie mam, prędzej własnie pomidory albo przeciee, który sami robimy. wtedy przynajmniej nie trzeba dodawać mąki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyszny Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Oczywiście że przeciery pomidorowe własnego wykonania są najlepsze. A takie parówki dobrze smakują z ziemniakami i dobrą surówką. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ja polecam zastąpić parówki czymś lepszej jakości - już lepiej sprawdzi się zwykła kiełbasa. Ogólnie przepis prosty i niestety też bezwartościowy jeżeli chodzi o jakieś wartości odżywcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_szymczak Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 przepis jest bardzo ogólny dzięki czemu można go dowolnie modyfikować i to jest duży plus - jak ktoś chce może zrobić bardziej zdrowo i pożywnie. Dla mnie to jest przepis z grupy tzw "obiad studenta" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiaczeek12 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Też często robię właśnie takie paróweczki, ale lubię też zawinąć je w ciasto francuskie i zrobić do tego pyszny sosik. I jeszcze mozzarellą posypać, po prostu niebo w gębie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.