Beella Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Składniki: 1/2 kg fasolki szparagowej 2 pomidory cebula czerwona szczypiorek ser feta sól pieprz czosnek Sos: łyżka ostrej musztardy łyżeczka miodu łyżka oliwy z oliwek sok z połowy cytryny Przygotowanie: Fasolkę oczyścić,ugotować w osolonej wodzie,odcedzić przelać zimną wodą,pozostawić do wystygnięcia,przełożyć do salaterki,dodać pokrojoną w piórka czerwoną cebulę,pomidory pokrojone w kostkę ,pokrojony szczypiorek,przeciśnięty przez praskę czosnek,sól,pieprz,fetę pokrojoną w kostkę.Składniki sosu dokładnie połączyć polać sałatkę delikatnie wymieszać. Wstawić do lodówki na godzinę do schłodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Mniam! Wygląda smakowicie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 7 godzin temu, Dorota napisał: Mniam! Wygląda smakowicie :) Smakuje bosko :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 No to będę musiała się skusić, dzięki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankowski045 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ale wygląda pycha! muszę ją zrobić w domu ;) dzięki za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_monte Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Wygląda przepysznie:) to mój dzisiejszy pomysł na kolację <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoslinnyBrat Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Super przepis, zapowiada się pyszny wieczór. Zamierzam jednak wprowadzić kilka modyfikacji. Zamienię ser feta na wegański odpowiednik, a zamiast miodu użyję cukru. Dam znać co z tego wyszło 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.