PrzygodyGabi Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Zapraszam na przepyszny, bardzo chrupiący boczek w stylu chińskim. Smacznego:) Składniki: 1 kg boczku bez kości, ze skórą 1 kg soli gruboziarnistej białko z dwóch jaj kilka kropel oleju sezamowego Do zamarynowania mięsa: 1 łyżka chińskiego wina do gotowania 1 łyżeczka chińskiej przyprawy 5 smaków 1 łyżeczka czarnego, mielonego pieprzu 1 łyżeczka soli Do posmarowania skóry: 1 łyżka octu ryżowego 3/4 łyżeczki soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko852 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 tłusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.