Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:
– chleb żytni
– pastrami
– sos musztardowy

Przygotowanie sosu musztardowego:
– 1 łyżka musztardy delikatesowej
– łyżeczka miodu
– 0,2 kg obranych jabłek
– 0,01 kg białej cebuli
Wszystko blendujemy, a potem dodajemy:
– 1 małą łyżkę musztardy miodowej
– 1 łyżeczkę musztardy francuskiej

Przepis:
Dwie kanapki chleba smarujemy wcześniej przygotowanym sosem musztardowym. Następnie, nakładamy na chleb naparowane plasterki pastrami i dokładamy drugą kanapkę. Kanapka gotowa! Smacznego 🙂

KAC_1063crop.jpg

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×