AlCIA111 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Raffaello - kulki Składniki: 1 łyżka masła 1 łyżka cukru pudru 1 cukier waniliowy 15 dkg białej czekolady 2 łyżki rumu 10 dkg wiórek kokosowych do masy sok z połowy cytryny 2 łyżki migdałów 4 łyżki wiórek kokosowych do obtaczania kulek Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać cukier waniliowy, utartą białą czekoladę, rum, sok z cytryny i wiórki. Całość wymieszać. Migdały sparzyć, obrać ze skórki. Nabierać po pół łyżeczki (od herbaty) masy kokosowej. Formować kulki, wciaskać do każdej jeden migdał, obtoczyć w kokosie. Przed podaniem oziębić. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Mniam maniam !! Przy najbliższej okazji zrobie ten specjał pozdrawiam Magdalena! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCIA111 Opublikowano 29 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Zrób Magdaleno są pyszne. Możesz też zrobić rafaello kulki I - one są trochę inne bo z herbatnikami. Ale też bardzo dobre. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.