Skocz do zawartości

Babka cytrynowa


aska1985

Rekomendowane odpowiedzi

1/2 kg mąki 0,3 kg cukru 0,25 masła 0,5 szkl. mleka 4 jajka opakowanie proszku do pieczenia 3 dag startej skórki cytrynowej 5 dag rodzynek Utrzeć masło z cukrem i jajkami, dodać mąkę i proszek do pieczenia oraz mleko. Dodać skórkę i rodzynki. Składniki dobrze wymieszać i piec w temp. 200 stopni C ok. 70 min

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.