Skocz do zawartości

Porto


aska1985

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: • 6 żółtek • 30 dag truskawek • 10 dag cukru • 220 ml białego wina • 30 dag jagód lub borówek Przygotowanie: Ubić żółtka z cukrem i winem, ąz powstanie biała sztywna masa. Gotowy krem wstawić na 30-40 minut do lodówki. Owoce umyć i obrać, a następnie włożyć do miseczek. Na nie nałożyć krem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.