Skocz do zawartości

Zupa Meksykańska


AGA71

Rekomendowane odpowiedzi

1 kg mielonego mięsa-obsmażyć na patelni rozdzielając widelcem,a następnie przełożyć do garnka, 5cebul pokroić w półplastry ,przesmażyć i włożyć do mięsa, 1 puszka fasoli czerwonej razem z sosem-do garnka, 1 puszka pomidorów z sosem-pokroić i włożyć do mięsa, 1 puszka kukurydzy z sosem - do garnka, 1 puszka fasoli białej z sosem- dodać do garnka, słoiczek koncentratu pomidorowego, papryka słodka,sól,wegeta, pieprz, przyprawa meksykańska np.KNORR.Wszystko zagotować, na talerzu posypać żółtym serem/niekoniecznie/.SMACZNEGO!!!!!!!!!!!

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Kate-zupę doprawiasz w/g własnego smaku,u mnie akurat lubią takie pikantności więc była ostra ale dopraw tak,jak lubisz i napewno dzieci zjedzą,a dorośli to już na talerzu mogą doprawić.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.