Gość pablo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 0,5 szkl oliwy 1 szkl wody 2 szkl cukru 3 łyzki kakao wszystko razem zagotowac Następnie po ostudzeniu dodajemy 3.5 szkl mąki 2 łyrzeczki proszku 2 łyzeczki sody 5 jajek białko ubic dodac na koncu wymieszac reka piec około 30 minut 150% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 polecam go naprawde dobry nigdy mi zakalec nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marra Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Faktycznie bardzo dobry, bez zakalca i jak ładnie wyrósł!! Na końcu mieszałam łyżka, nie ręką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 tak mieszać ręką murzynka-nie nie,ale nie spotkałam tez żeby dodawać sodę może rzeczywiście powoduje to że nie ma zakalca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość just_hapen Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 hm...spróbuję z ta sodą pierwszy raz....i oliwą interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Upiekłam dzisiaj murzynka a oto dowód jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.