Skocz do zawartości

Zupa Grzybowa Błyskawiczna


agadir

Rekomendowane odpowiedzi

Zupa grzybowa błyskawiczna Składniki 2 słoiki solonych, pasteryzowanych grzybów (po 300 g), 3 kostki rosołku jarzynowego, pół szklanki słodkiej śmietanki, 20 dag makaronu w kształcie muszelek, kolanek (lub innego grubego), pieprz, sól Sposób przyrządzania Przygotować rosół według przepisu na opakowaniu. Do gorącego wrzucić odsączone grzyby i gotować ok. 30 minut. Dodać śmietanę, sól i pieprz do smaku. Gorącą zupą zalać ugotowany makaron. Posypać posiekaną pietruszką.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.