Skocz do zawartości

Ambasador...


zazula226

Rekomendowane odpowiedzi

Ups ! Zapomniałam dołączyć przepis. Oto on : Ambasador Upiec ciemny biszkopt do przekrojenia. Krem 2 budynie śmietankowe 3 szkl. mleka 1szkl. cukru 5 żółtek Zagotować 2 szklanki mleka z cukrem. W reszcie mleka rozmieszać żółtka, dodać budyń, dokładnie wymieszać, wlać na gotujące mleko, ugotować budyń i ostudzić. Zimny budyń utrzeć z : 1 kostką Kasi i 1/2 kostki masła Krem podzielić na dwie części. Do I części dodać: 1 puszkę brzoskwiń 1 puszkę ananasa 3 mandarynki Wszystkie owoce pokroić w kostkę i dobrze odsączyć. Do II części dodać: 15 dkg rodzynek 1 szklankę pokrojonych orzechów włoskich 1 paczkę płatków migdałowych (10 dkg) 1 posiekaną nożem czekoladę gorzką Biszkopt przekroić, przełożyć masą owocową. Na wierzchu rozsmarować masę bakaliową. Polać polewą czekoladową(esy floresy). Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.