Gość Pacek Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam problem ze swoimi ciastami (konkretnie ciasto marchewkowe) Wszystko mieszam i dodaje wg. przepisu po wlozeniu do piekarnika(konwekcyjny) o temp 180 stopni najpierw pieknie rosnie by pod sam koniec wybitnie sie zapasc.Jak nie opadnie to znowu wykipi i tak w kolo macieju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 hm...czy przypadkiem nie dajesz wiecej niz jest napisane w przepisie proszku do pieczenia?tak mi na to to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.