Gość agniesia21 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 2 puszki tuńczyka w sosie własnym(duże kawałki) 1 puszka czerwonej fasoli w zalewie 1 puszka kukurydzy biała część dużego pora 1/2 woreczka ryżu 2 czerwone papryki 1 papryka zielona 1 papryka żółta Majonez (np.kielecki) sól, pieprz Ryż ugotować na sypko i ostudzić. Wszystkie produkty z puszek odsączyć i przełożyć do dużej miski. Białą część pora drobno pokroić, papryki pokroić w drobną kostkę i wraz z ryżem wszystko przełożyć do miski.Dodać majonez,sól i pieprz i odstawić na 2-3 godziny do lodówki. Najlepsza jest na drugi dzień. Jeszcze nie spotkałam osoby, której by sałatka nie smakowała. Pozdrawiam i życzę smacznego. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.