madosia77 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 30 dkg cukru pudru 1/2 kost.margaryny 20 dkg mleka w proszku 1 białko ubic kilka kropli olejku migdałowego migdały w całosci wymieszac razem wszystkie składniki ,formowac kulki do środka migdał ,obtoczyc w kokosie . SĄ PYSZNE ,POLECAM! : ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arabika Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Czy ta margaryna ma być roztopiona ? czy utarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madosia77 Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 MARGARYNE W CAŁOSCI DAC DO WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW I ZAGNIEŚC Z TEGO CIASTO,POZDRAWIAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutunia Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Robię podobnie, tylko zamiast margaryny daję masło - moim zdaniem lepiej smakuje :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja również uwielbiam te kulki podobny przepis podałam (nie taki sam oczywiście) http://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...00&hl=kulki potwierdzam kulki są pyszne ja jednak też dałabym masło zamiast margaryny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kasia88 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A ja mam takie pytanko :arrow: co zrobić z uformowanymi kuleczkami?? jaki jest finish?? :arrow: bo nie wiem co potem z nimi zrobić, tzn kiedy je skonsumować :arrow: surowe? :arrow: :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Posiadam nieco inny przepis z pokruszonymi do srodka waflami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.