Skocz do zawartości

Śledz cebulowo-pomidorowy


arabika

Rekomendowane odpowiedzi

1/2 kg filetów śledziowych 5 średnich cebulek 3/4 szkl oleju 2 łyżki koncentratu pomidorowego wegete sól i pieprz do smaku Śledzie wymoczyć (jeśli nie są bardzo słonie wystarczy tylko umyć).Cebule pokroić w talarki wrzucic na rozgrzany olej i zeszklic ,uważajac aby cebula się nie przypaliła .Do cebuli dodać koncentrat szczypte wegety sól i pieprz 2 łyzki wody .Dusić jeszcze 2-3 min .Rybe pokroić w kawałki polać zimnym sosem i wstawić do lodówki na 24 godz Smacznego!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.