milena Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Pasta z tuńczyka 200 g tuńczyka w oleju, 3 łyżki majonezu, śmietany lub jogurtu, 2 łyżki bardzo drobno posiekanej łodygi selera naciowego, 2 łyżeczki soku z cytryny, szczypta białego pieprzu Tuńczyka osączamy z oleju, dodajemy majonez, doprawiamy sokiem z cytryny i białym pieprzem. Dokładnie rozcieramy na jednolitą masę. Mieszamy z drobno posiekanym selerem i lekko schładzamy. SMACZNEGO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.