Skocz do zawartości

Pasta z tuńczyka


milena

Rekomendowane odpowiedzi

Pasta z tuńczyka 200 g tuńczyka w oleju, 3 łyżki majonezu, śmietany lub jogurtu, 2 łyżki bardzo drobno posiekanej łodygi selera naciowego, 2 łyżeczki soku z cytryny, szczypta białego pieprzu Tuńczyka osączamy z oleju, dodajemy majonez, doprawiamy sokiem z cytryny i białym pieprzem. Dokładnie rozcieramy na jednolitą masę. Mieszamy z drobno posiekanym selerem i lekko schładzamy. SMACZNEGO ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.