Gość Trubadur Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 Proponuję bardzo smaczną surówkę z białej kapusty; Posiekać drobno kapustę lekko posolić,dodać świeżo zmielonego pieprzu,oraz świeże czerwone porzeczki [dodać taką ilość porzeczek jak lubimy kwaśną surówkę]. Całość mocno ugnieść tak żeby porzeczki puściły sok i kapusta zmieniła lekko kolor.Dodać olej [ja preferuję nasz słonecnikowy,a nawet dobry rzepakowy] S M A C Z N E G O !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.