Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Justynko myślę że zamiast maku,mogłabyś dodać kolorowych wiórek kokosowych-np. zielonych.Nie wiem czy to wyjdzie,ale w najgorszym wypadku zawsze można zostawić dwie masy białe,jedną na górze drugą na dole.Pozdrawiam.Gabi.

no właśnie,białe albo w innym kolorze.

Możesz też dodać płatków czekoladowych albo zeskrobanej czekolady czy startych orzechów,napewno cos wymyślisz.

wwwoooowww, tyle wariantów, jest w czym wybierać, o zielonych wiórkach to jeszcze nie słyszałam, ale dawno już nie byłam w jakimś porządnym sklepie, więc może mam pewne zaległosci, chyba, że barwić można też w domowy sposób....... :razz:

Jednym słowem dziękuję Wam za podpowiedź, jak zrobię to się pochwalę.

Pa, Justyna.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 miesiąc później...
  • Odpowiedzi 95
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

  • 2 tygodnie później...

Witaj Ina! Mam wielka ochote upiec tego tulipana bo mieszkam w kraju kwitnacych tulipanow.Mam pytanie czy mozna upic go w foremce na babki?Bo przeciez juz niedlugo Wielkanoc i taka babka by sie fajnie prezentowala na stole :grin:

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.