Beatka22 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Kostki Knorra z kurczaka; pierś z kurczaka; mrożona mieszanka chińska; makaron sojowy (nie ryżowy!!!) Kostki knorra z kurczaka (ilość tych kostek zalezy od ilości osóB) wrzucić do garnka z wodą. Piersi z kurczaka pokroić w kostkę i obsmażyć na oleju. Mieszankę chińską mrożoną też obsmażyć. Wszystko zagotować. Makaron wrzucić do zagotowanej wody, przykryć na 10-20 min. Odcedzić i pokroić. Posypać szczypiorkiem. Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paskal Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 zamiast kostki knorra wolę jarzynową tej firmy. lepiej smakuje i jest pełna warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.