Skocz do zawartości

Zupa Pieczarkowa Z Pulpetami


aneta26

Rekomendowane odpowiedzi

1/2KG PIECZAREK 4 KOSTKI ROSOŁU DROBIOWO-WARZYWNEGO ZIEMNIAKI WG UZNANIA 1/2 KG MIELONEGO MIĘSA PRZYPRAWA DO KOTLETÓW MIELONYCH NP FIX WINIARY PRZYPRAWA W PŁYNIE MAGGI TROCHĘ ŚMIETANY O MASŁA 2L WODY ZAGOTOWAĆ Z KOSTKAMI ROSOŁOWYMI.PORY POKROIĆ W PLASTERKI, ZESZKLIĆ NA MAŚLE.PORY, PIECZARKI I ZIEMNIAKI POKROJONE WCZEŚNIEJ W KOSTKĘ DODAĆ DO ZUPY. DO MIELONEGO MIĘSA DODAĆ PRZYPRAWĘ DO KOTLETÓW I PRZYRZĄDZIĆ JAK NA KOTLETY, ALE BEZ BUŁKI. FORMOWAĆ MALUTKIE PULPECIKI I WKŁADAĆ DO ZUPY, GOTOWAĆ OK 20MIN. DOPRAWIĆ MAGGI I ZABIELIĆ ŚMIETANĄ.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Ciekawy przepis. Muszę go także wypróbować!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.