aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 KILKA CEBUL JA DAJĘ 5 ŚREDNICH 2 ŁYZLI OLIWY 4 KOSTKI ROSOŁU DROBIOWEGO 3 ŁYZKI KONCENTRATU POMIDOROWEGO 2 L WODY ODROBINE CHILI SER ŻÓŁTY CZOSNEK 1 BAGIETKA 1 ŁYŻKA BULIONU WARZYWNEGO W PŁYNIE JA UWIELBIAM Z WINIARY CEBULĘ OBRAĆ POKROIĆ W PÓŁKRĄŻKI, PODDUSIĆ NA OLIWIE. ZAGOTOWAĆ WODĘ, WRZUCIĆ ROSOŁKI. DO GOTUJĄCEGO ROSOŁU DODAĆ PODDUSZONĄ CEBULĘ, DOPRAWIĆ BULIONEM WARZYWNYM I CHILI GOTOWAĆ OK 5 MIN. DODAĆ KONCENTRAT. BAGIETKĘ POKROIĆ W CIENKIE KROMECZKI I PODSMAŻYĆ NA OLEJU. KIEDY SIĘ LEKKO ZARUMIENI NATRZEĆ JE CZOSNKIEM. PODAWAĆ Z GORĄCĄ ZUPĄ I STARTYM ŻÓŁTYM SEREM NAPRAWDĘ PYCHA! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.