Skocz do zawartości

Zupa Cebulowa Szybka


aneta26

Rekomendowane odpowiedzi

KILKA CEBUL JA DAJĘ 5 ŚREDNICH 2 ŁYZLI OLIWY 4 KOSTKI ROSOŁU DROBIOWEGO 3 ŁYZKI KONCENTRATU POMIDOROWEGO 2 L WODY ODROBINE CHILI SER ŻÓŁTY CZOSNEK 1 BAGIETKA 1 ŁYŻKA BULIONU WARZYWNEGO W PŁYNIE JA UWIELBIAM Z WINIARY CEBULĘ OBRAĆ POKROIĆ W PÓŁKRĄŻKI, PODDUSIĆ NA OLIWIE. ZAGOTOWAĆ WODĘ, WRZUCIĆ ROSOŁKI. DO GOTUJĄCEGO ROSOŁU DODAĆ PODDUSZONĄ CEBULĘ, DOPRAWIĆ BULIONEM WARZYWNYM I CHILI GOTOWAĆ OK 5 MIN. DODAĆ KONCENTRAT. BAGIETKĘ POKROIĆ W CIENKIE KROMECZKI I PODSMAŻYĆ NA OLEJU. KIEDY SIĘ LEKKO ZARUMIENI NATRZEĆ JE CZOSNKIEM. PODAWAĆ Z GORĄCĄ ZUPĄ I STARTYM ŻÓŁTYM SEREM NAPRAWDĘ PYCHA! :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.