Skocz do zawartości

Krupnik z kaszy gryczanej


Sikorka2

Rekomendowane odpowiedzi

30 dag mięsa z kością marchewka pietruszka seler cebulka 1/2 czerwonej papryki 2 łyżki kaszy gryczanej łyżeczka koncentratu pomidorowego sól, pieprz, przyprawa do zup Ugotować mięso, do wywaru dodać kaszę i startą włoszczyznę, pod koniec gotowania dodać pokrojoną paprykę, papryka musi być miękka, ale nie może się rozgotować, dodać koncentrat i pokrojone wcześniej ugotowane mięso, przyprawić, można dodać natkę pietruszki , jak ktoś lubi.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.