Skocz do zawartości

Ciasto Bezowe


halina mlodzieniak

Rekomendowane odpowiedzi

biszkopt 3 jajka 1/2 szkl maki 1łyzka maki ziemniaczanej 1/2 szkl cukru 1 lyzeczka poszku do pieczenia bialka ubic na szywno ,dodac cukier , żółtka, na koniec przesiane sypkie produkty.pieczemy 15 min krem 3 cale jajka 1/2 szkl cukru 1 budyn smietankowy 1 szk lmleka mleko zagotowac i wlac reszte skladnikow polaczonych ze soba. i zagotowac.pozniej, ucieramy 1 kostke KASI i wkladamy po lyzce budyniu.mozna dodac cappucino - 1szkl rozpusczone w 3 lyzkach goracej wody, ale to wedlug uznania. biszkopt smarujemy lekko kremem i ukladamy bezy (sredniej wielkosci) a pozniej reszte kremu.wierzch dekorujemy wedlug uznania, mozna ztrzec czekoladke . smacznego!!! :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.