Gość smakus Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ja chyba tez sie skusze, z drozdzami jest za pan brat, ale bulek jeszcze nie pieklam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokrotka Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Robię podobne bułeczki i ciasta nie rozwałkowuję, tylko odrywam małe porcje i formuję w rękach (najlepiej mieć ręce natłuszczone jakimś masłem czy margaryną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.