Skocz do zawartości

Zupa krem cebulowo-porowa


zuziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: ok. 5 dużych cebul 2 białe częsci pora kostka rosołowa łyżka masła Cebulę i por pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać kostkę i masło. Gotować do miękości, w miarę potrzeby uzupełnić wodę. Ostudzić, wszystko zmiksować. Dolać ok 300ml wody, zagotować. Doprawić vegetą, solą, pieprzem. Podawać z płatkami kukurydzianymi i tartym serem Smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.