Skocz do zawartości

Wyboiste Makowisko


aneta26

Rekomendowane odpowiedzi

7 BIAŁEK 2 ŁYZKI CUKRU WANILIOWEGO 2SZKL CUKRU PUDRU SZKL MAKU 15DAG WIÓRKÓW KOKOSOWYCH KREM: 7 ŻÓŁTEK SZKL CUKRU PUDRU 2 ŁYŻKI CUKRU WANILIOWEGO 2 BUDYNIE WANILIOWE 2SZKL MLEKA 10DAG MASŁA DO NASĄCZENIA BISZKOPTÓW: FILIŻANKA MOCNEJ, CZARNEJ KAWY AROMAT ARAKOWY 2,3 OPAKOWANIA BISZKOPTÓW OKRĄGŁYCH POLEWA DO CIAST CIASTO: BIAŁKA UBIĆ Z CUKREM DODAĆ MAK I WIÓRKI PIEC W 180'C OK. 15 MIN. KREM: ŻÓŁTKA UBIĆ Z CUKREM, 1/2 SZKL MLEKA I BUDYNIAMI. POZOSTAŁE MLEKO ZAGOTOWAĆ DODAĆ MASĘ ŻÓŁTKOWĄ I UGOTOWAĆ BUDYŃ CIĄGLE MIESZAJĄC. MASŁO ZMIKSOWAĆ DODAĆ WYSTUDZONY BUDYŃ. NA WYSTUDZONE CIASTO WYŁOŻYĆ KREM, NA TO BISZKOPTY NASĄCZONE W KAWIE WYMIESZANEJ Z AROMATEM, POLAĆ POLEWĄ. KROIĆ SCHŁODZONE.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.