Miuriel Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Robiłam dzisiaj na obiad rybkę wg. przepisu monilek26. Wszystkim bardzo smakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniela Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 DeLarge, tak jak Ty zupelnie zapomnialam, iz podalam ten przepis na forum. Dzieki za opinie, bardzo sie ciesze ze Ci smakowala. Z pozdrowieniami, majka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEAZAR Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Aniela ! Twoja rybka jest rewelacyjna !!! Robilam dzisiaj na obiad i wszystkim smakowalo. Pychotka. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an69 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wszyscy chwalą smaczne danie, więc czemu ma niską ocenę??????? Kto wystawia te oceny????!!! Dorotko?Marcinie? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniela Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 BEAZAR !! Sprawilas mi ogromna radosc piszac, ze rybka Tobie i Twojej rodzince smakowala. Ja nie jestem az tak dobra w kuchni jak wielu z Was na forum, ale bylo mi bardzo milo przeczytac dzisiaj Twoja opinie. Serdeczne DZIEKIIII !!!! ANIU 69, u mnie bywa tak, ze zrobie cos z tej stronki i jak nie podziele sie swoimi wrazeniami od razu, to pozniej zapomne, tak jak zapomnialam ze ten przepis podalam na forum. Jakkolwiek, dzieki Tobie za zaintersowanie, moze i Ty skusisz sie na to danie pewnego dnia????... Pozdrawiam cieplutko wszystkich, majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an69 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Aniela ja robiłam już tą rybkę,bardzo nam smakowała i tak napisałam na forum ( patrz wpisy wcześniej ),dlatego dziwię się,że wszyscy chwalą danie a w efekcie ma niską ocenę. No więc pytanie do administratorów...kto wystawia te oceny An Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witaj An69! Ja zrozumiałam i tak zresztą praktykuję, że oceny mogą wystawiać także zarejestrowani użytkownicy a nie tylko administratorzy. Jest zasada, że wystawiamy oceny na potrawy, które sami wypróbowaliśmy. Nie wystawiamy ocen za przepis naszego autorstwa. Administratorzy nie są w stanie wypróbować każdego przepisu i go potem ocenić. Pozdrawiam serdeczni. Renata :grin: :grin: :twisted: Co do tego przepisu bardzo podoba mi się przepis Anieli i zamierzam w najbliższej przyszłości go wypróbować. Zapowiada się bardzo smacznie. :evil: :razz: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniela Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Renigliwice, daj znac jak Tobie smakowala??? Wiele z Twoich przepisow osobiscie wyprobowywalam i wszystkie byly BAAAAARDZO dobre. Teraz odczuwam strach, jak przed egzaminem czekajac na Twoja opinie!!! Zreszta, kazdy ma inne gusta i smak, wiec mile widziane wszelkie uwagi. Pozdawiam wszystkich, majka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thallia Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Bardzo ciekawie i prosto brzmi ten przepis. Bardzo lubie pange, ale ostatnio przeczytalam że jest niezdrowa, naszpikowana hormonami, z bólem przestałam ją kupowac:( Mozna napewno zastapić ją inną rybą, ale panga jest bez osci, odpadało więc wydłubywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Thallia jeżeli boisz się pangi spróbuj mirunę jest bardzo smaczną rybką i też nie ma ości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Wszyscy chwalą smaczne danie, więc czemu ma niską ocenę??????? Kto wystawia te oceny????!!! Dorotko?Marcinie? Ania Na przepisy znajdujące się na forum głosują wszyscy zarejestrowani Forumowicze. Na początku każdego przepisu (w tej samej linii co nazwa przepisu) jest opcja Oceny i klikając w to rozwinie nam się lista, i jaką ocenę chcemy wystawić - taką liczbę gwiazdek zaznaczamy). Ja już zagłosowałam - dałam 5 bo przepis na prawdę pysznie się zapowiada :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Bardzo ciekawie i prosto brzmi ten przepis. Bardzo lubie pange, ale ostatnio przeczytalam że jest niezdrowa, naszpikowana hormonami, z bólem przestałam ją kupowac:( Mozna napewno zastapić ją inną rybą, ale panga jest bez osci, odpadało więc wydłubywanie. O rany-też bardzo lubię pangę,napisz proszę dlaczego jest niezdrowa. Mirunę też znam,bardzo dobra tylko wygląd ma taki "mizerny" :wink: ale jest bardzo smaczna no i bez ości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolka Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Wczoraj zrobiłam rybkę na kolacje i była wyśmienita będę robiła ją częściej pozdrawiam Wiolka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Thallia ja też bardzo lubię pangę, w sprzedaży jest biała i czerwona. Zastanawiam się dlaczego tylko pangę faszerują hormonami a innych ryb nie. Po tej wiadomości będę musiała zrezygnować z kupna, nie mam zamiaru konsumować to co zawiera hormony. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.