Gość paulina33 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 witam.Bede piekla tort weselny i mam duzy problem z polewa.Chcialabym aby byla biala i gladka.Pani w cukierni powiedziala ze robi sie to ze specjalnej smietany na parze :lol: Co to jest i jak to zrobic. A moze macie inny pomysl na polewe.Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 osobiscie na torty weselne uzywam białej polewy z Wiepola gotowej..jest oki...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.