Skocz do zawartości

Jajka w sosie wiosennym


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

" Moja kuchnia " 6 jajek 3 łyżki śmietany 30% 1 świeży średni ogórek 3 łyżki naturalnego jogurtu 3 łyżeczki musztardy 1/2 pęczka rzodkiewki 1/2 pęczka szczypiorku, sól, cukier. Sposób przyrządzania: Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i ułożyć na półmisku. Ogórek umyć obrać i pokroić w cieńkie paski. Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek umyć i drobno posiekać. Śmietanę, jogurt i musztardę wymieszać, dodać przygotowane warzywa i przyprawić. Jajka polać sosem i dowolnie udekorować. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.