didloo Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2004 Kotlety schabowe , zanim je opanierujesz, wcześniej namocz ( 1/2 h - 1 h)w mleku. Po usmażeniu na pewno będą kruche i delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milena Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nigdy tego nie robiłam ,muszę spróbowac.Dzięki za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.