Skocz do zawartości

Diablotki


Jamaica

Rekomendowane odpowiedzi

-1 bagietka lub bułka paryska -10 dag masła -10 dag tartego żółtego sera -3 żółtka -papryka w proszku Pieczywo pokroić w cienkie kromeczki.Masło utrzeć na krem z dodatkiem żółtek, sera i papryki. Otrzymaną masą smarować plasterki bułki. Wstawić do piekarnika na ok.5 minut, żeby diablotki nabrały złotego koloru. Diablotki są doskonałym dodatkiem do zup (nie wyobrażam sobie bez nich zupy cebulowej :D), ale można też traktować je jako danie samo w sobie. Smacznego!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.