Jamaica Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 -1 bagietka lub bułka paryska -10 dag masła -10 dag tartego żółtego sera -3 żółtka -papryka w proszku Pieczywo pokroić w cienkie kromeczki.Masło utrzeć na krem z dodatkiem żółtek, sera i papryki. Otrzymaną masą smarować plasterki bułki. Wstawić do piekarnika na ok.5 minut, żeby diablotki nabrały złotego koloru. Diablotki są doskonałym dodatkiem do zup (nie wyobrażam sobie bez nich zupy cebulowej :D), ale można też traktować je jako danie samo w sobie. Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.