renigliwice Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Kreseczko! Bierz się do roboty a za chwilę znajdzie się to ciasto na Twoim talerzyku. :) :grin: :( Na pewno Ci wyjdzie. Pozdrawiam cieplutko. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Reniu Twoje ciasto jest ładniejsze, ja zrobiłam bez wykończenia. Jamica bardzo dziękuję za przepis na to smaczne ciasto i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ino! Twoje ciasto jest śliczne i bardzo ładnie się prezentuje. Najważniejsze, że smakuje. Pozdrawiam. Renata :( :) :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikita79 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 :lol: Nie ma co tu duzo pisac :wink: CIASTO JEST PO PROSTU REWELACYJNE mozna powiedziec ze po upieczeniu zywilam sie tylko nim az sie skonczylo :wink: Naprawde serdecznie polecam,Hmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam właśnie ciasto w piekarniku mam nadzieje ze się uda bo zapowiada się nieżle a jest łatwe do zrobienia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A oto moja skromna kremoweczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Basiu Reni kremówka piękna, Twoja również, moja skromna, zdradź jak ją wyczarowałaś bo mnie bardzo ciekawi. Wiem tylko że na drugi raz muszę ją upiec w mniejszej blaszce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A jakoś mi się udala :wink: robiłam w dużej formie i bałam się,że mi się przeleje przy pieczeniu. Masa budyniowa jest biała bo budyń był śmietankowy a kokos sypałam tak na oko,potem pomazałam polewą i posypałam wiórkami. Ciacho szybko się robi i smakuje wybornie....no i nie jest za słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja piekłam napewno w dużo większej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A oto moja skromna kremoweczka.... basqa skromna???śliczna jest ta kremóweczka napewno też pyszna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam! Ja też dziś piekłam tą kremówkę.W blaszce takich rozmiarów,jak podane było w przepisie.Wyszła mi wysoka na ok 4 cm,więc uważam,że jest taka akurat :wink: Trochę się bałam o tą masę kokosową,żeby mi się za bardzo nie spiekła,ale wyszła ok. Polałam ją całą czekoladową polewą i zrobiłam ukośne kokosowe paski.Jak mi się uda-wkleję zdjęcie :wink: Jako ocenę przytoczę słowa mojej teściowej "Sama to piekłaś?"-wypowiedziane z lekkim niedowierzaniem :) Niezbyt ostre zdjęcie mi wyszło :lol: Ale może coś będzie widać,jak wkleję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja też o takich wymiarach piekłam, moja blaszka w górę jest rozszerzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ciasto pyszne ja robiłam bez polewy czekoladowej ale czy to ciasto trzymac w lodowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja trzymałam w lodówce ale jak ktoś ma chłodną spiżarkę czy kuchnię to może tak stać,chodzi o to ,żeby masa zbyt się nie ogrzala bo żle się bedzie kroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.