Skocz do zawartości

Naleśniki zapiekane z serem


Justyna 25

Rekomendowane odpowiedzi

Ciasto na naleśniki 25dkg mąki 1/4l wody 1/4litra mleka 3 jajka sól Mleko jajka mąkę wode i sólwymieszać z ciasta usmażyć naleśniki Nadzienie 1/2 kg białego sera żółtko 10 dag cukru kieliszek rumu cukier waniliowy 10dkg rodzynek 1/2 pojemnika słodkiej śmietany 1 łyżka płatków migdałowych Przygotowanie Twaróg utrzeć na krem dodając cukier i cukier waniliowy żółtko rum i rodzynki.Masą serową smarować każdy naleśnik zwinąc i ułożyć w wysmarowanej tłuszczem formie.Naleśniki polać śmietaną Zapiekać przez 20 minut w 200 stopniach Posypać prażonymi płatkami migdałowymi. Podawać ciepłe

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.