Skocz do zawartości

Czu - Szu


Jola_A.

Rekomendowane odpowiedzi

3 kg.papryki czerwonej 30 dag chili swiezej (moze byc mniej) 60 dag koncentratu pomidorowego 2 glowki czosnku 1/4 szklanki oleju liscie laurowe,ziele angielskie.pieprz 1/4szklaki octu 20dag cukru 8 dag soli Wszystko przepuszczamy przez maszynke o bardzo drobnych oczkach,gotujemy 15 -30 min.Nakladamy do sloikow i pasteryzujemy. Sos ten mozna dodawac do wielu potraw na cieplo np.pizzy,spagetti,gulaszow,kielbasy na goraco,i innych, jak i rowniez na zimno do wedlin i nie tylko. :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.