Skocz do zawartości

torcik hiszpański


Gość gingers

Rekomendowane odpowiedzi

  • 8 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Cze Moze ja będę mogła Ci pomóc. Najczęściej ma się do czynienia przy robieniu kremu do bezów lub do krążków bezowych z kawowym: Składniki: 1 margaryna 1 szklanka cukru pudru do smaku kilka łyżek kawy sypanej (nie trzeba jej zalewać wrzątkiej-suchej) kilka łyżeczek wódki Przygotowanie: Margaryne połączyć z cukrem i kawą oraz wódką. Przełożyć beziki albo krążki bezowe.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.