Skocz do zawartości

Ule


Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...

Ule można robić też w kieliszku, aczkolwiek jest kłopot z ich wyjmowaniem. Mój przepis (właśnie je skończyłam:)) 20dag cukru pudru 20dag zmielonych orzechów włoskich 1 białko Ugnieść, zostawić na jeden dzień żeby wyschły. Masa: 3/4szkl. cukru pudru 3/4szkl. mleka w proszku 3 sparzone żółtka 1 kieliszek spirytusu 1 kieliszek wody Wszystko zmiksować, napełniać ule. Można dodać łyżkę kakao i trochę więcej wody -> smak masy jak kukułki Naklejać oczywiście na wafle

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.