Skocz do zawartości

Raffaello Raz Jeszcze


olusia1

Rekomendowane odpowiedzi

Biszkopt z ok 4-5 jaj krem - 3 szklanki mleka 1 szklanka cukru 1 szklanka mąki 1 kostka margaryny lub 25dag masła 1 cukier waniliowy olejek smietankowy (pół) oraz wiórki jedna paczka 25 dag 1łyżka margaryny 3łyzki cukru pudru olejek śmietankowy Pieczemy biszkopt znajdziesz go w innych moich przepisać , najczęsciej robię na 3 jaja -3łyżki mąki , 3 łyzki cukru , proszek do pieczenia oraz cukier waniliowy , łyżka octu . 2 szklanki mleka +cukier gotujemy do tego wlewamy szklankę mleka rozmieszaną z mąką -gotujemy budyń , masło lub margarynę ucieramy i powoli dodajemy wystudzoną masę budyniową plus olejek . Margarynę stopić z cukrem pudrem wsypać wiórki i i olejek smietankowy .Podsmażamy na złoty kolor. Przepis dostałam pare lat temu od kuzynki :D :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.