Skocz do zawartości

Ciasto Biszkoptowe


jagoda2

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o rade co zrobic żeby masa nie oddzielała sie od biszkoptu zawsze nasączam biszkopt dosc mocno a mimo to masa nie trzyma sie.Czytałam gdzies ze można skorke z wierzchu ciasta lekko ściągnąc żeby masa z ciastem się połączyla i nie rozwarstwiała.Prosze o rady gdyż dopiero od niedawna zaczelam piec ciasta i nie znam jeszcze wszystkich tajników na udane wypieki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.