Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

-1 MAŁY JOGURT NATURALNY(GĘSTY) -3 ŁYŻKI MAJONEZU -4-5 ZĄBKÓW CZOSNKU (przecisnąć przez praskę) -1 ŁYŻECZKA OREGANO SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO -1 ŁYŻECZKA KOPERKU SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO Wszystkie składniki połączyć ze sobą i już jest gotowy sos. SMACZNEGO :-D :-D :-D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Doruniu, mozesz powiedziec ile dokladnie tego jogurtu naturalnego (wagowo lub objetosciowo), 250ml? Nie mieszkam w Polsce, wiec trudno jest mi ocenic (maly jogurt). Dzieki wielkie za przepis, wyprobuje na pewno.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witaj kitko31! Pisząc mały jogurt naturalny miałam na myśli,jak dobrze się domyśliłaś taki 250 ml.Zachęcam do wypróbowania tego sosu,bo jest naprawdę smaczny i pasuje zarówno do mięs pieczonych jaki i do kanapek z wędliną. Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko :razz:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Dzisiaj robiłam pizzę i zrobiłam Twój sosik Doruniu! Pyszny!!! Dzięki za przepis. Wykorzystam go na pewno nie jeden raz. POzdrawiam Cieplutko> Renata :razz:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.