Skocz do zawartości

Jajka Faszerowane


pszczółka maja

Rekomendowane odpowiedzi

6 jajek, 15 dag szynki, 15 dag sera, sól, pieprz majonez, musztarda Jajka gotujemy na twrado. Wyjmujemy żóltka i mieszamy z pokrojoną w drobną kostkę szynką i starkowanym serem. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy małą łyżeczkę musztardy i 2 łyżki majonezu. Dokładnie mieszay i faszerujemy jajka. Można również do farszu dodać szczypiorku lub posypać nim z wierzchu. Smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.