Skocz do zawartości

Pasta Makrelowa


pszczółka maja

Rekomendowane odpowiedzi

1 wędzona makrela, 1 cebulka, sól, pieprz, musztarda, majonez ewentualnie 2 jajka, szczypiorek Makrele oddzielamy od skóry i ości. Cebulkę kroimy w drobną kostkę i na 5 min posypujemy solą i pieprzem. Po tym czasie dodajemy cebulkę do makreli i mieszamy widelcem. Dodajemy łyżeczkę musztardy i 2 łyżki majonezu. Mieszamy. Do pasty makrelowej można również dodać pokrojone w drobną kosteczkę 2 ugotowane jajka lub szczypiorek. Smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Czesc smakosze. Ja tą paste robie tak: kostka białego sera makrela obrana z ości i skóry cebula czerwona majonez ketchup paryka czerwona w proszku sól,pieprz Ser i rybe rozgniatamy widelcem (przy okazji pozbywamy sie resztek ości ,jesli jakies sie ostały),cebule w kosteczke, reszta wedle uznania. Pasta smaczna, smakuje nawet mojemu synkowi chociaż jest wybredny. Smacznego!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.