janek000 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek234 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Siemka! Ja nazywam się Bartek i będę szukał na tym forum ciekawych przepisów na dania. Lubie głównie makarony oraz ogólnie kuchnię Włoską! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgaga88 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dzień dobry! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDora Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Serdecznie witam wszystkich i pozdrawiam. Jestem Dora. Lubię fora, lubię gotować, jestem atencyjnym żebrakiem gastronomii i chociaż nie mam okazji przygotowywać nowych przepisów tak często, jak bym chciała, to staram się i ciągle szukam nowych kulinarnych wyzwań. Najczęściej jednak pochłaniam przepisy z Internetu i to je testuję, a potem chowam sobie, zapisane na szybko, do kajeciku. Tutaj trafiłam, szukając społeczności lubiącej to samo, co ja. Mam nadzieję, że poczuję się tutaj dobrze i że nie będziecie mieli mi za złe odkopywania wątków sprzed lat. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witaj Dora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kower Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marek i pochodzę z Warszawy. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzen Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam wszystkich! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Witajcie na forum 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta_monte Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Cześć, jestem Marta:) interesuję się zdrową kuchnią wegetariańską 🙂 Uwielbiam gotować chociaż wciąż nie znalazłam złotego środka na dobre kotlety ziemniaczane 🙂 liczę na dobre rady. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negreska Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Hejeczka! Jestem Monika - pasjonatka gotowania. Bardzo lubię proste przepisy i składniki, z których wbrew pozorom można wyczarować naprawdę pyszne dania :) Staram się też wprowadzać coraz więcej przepisów wege, żeby powoli ograniczać mięso. Myślę, że to forum to skarbnica dobrych przepisów i inspiracji, dlatego lecę czytać dalej :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Witajcie w smacznym gronie 🙂 Tutaj na pewno znajdziecie coś fajnego dla siebie, bo dużo tu wypróbowanych przepisów 👌 🥣 🥗 🍅 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi