tuska Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mam pytanie czy suszone grzyby namoczyć i podsmażyć?Pozdrawim Tuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 tuska wydaje mi się że trzeba namoczycroić i pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walentyna Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam :-( zrobiłam tę karkówkę , była b.dobra , cebulka i suszone grzybki dodały specyficznego smaku , sosik lekko słodkawy , podałam z podsmażonymi ziemniakami . W niedzielę zrobię schabik po włosku , który Ulinek poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lily Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 karkówke zrobilam dzisaj na obiad,jak dla mnie troszke za duzo octu, ale moim chłopcom smakowała bardzo,następnym razem wyprobuje wersje z winem.pozdrawiam ;) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selena Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zrobiłam tę karkóweczkę, dałam winko zamiast octu i posypałam delikatnie cynamonem dla smaczku. Rewelacja, wszyscy zachwyceni i przepis poszedł w obieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emma Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja również robiłam tę karkówkę już wielokrotnie,ale tylko z zastosowaniem pieczarek.Różni się ona wyglądem od tej na zdjęciach powyżej.Mój sos także wyszedł gęstszy,ale ten smak jest nieziemsko cudowny.Pyszności...poprostu super.Wielkie dzięki za przepis :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamie Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 i ja też się skusiłam :)) i mimo, że nie lubię grzybów (i nie jadłam ich od dzieciństwa, dziś był mój pierwszy raz) bardzo mi smakował Twój pomysł na karkówkę. Z tym, że zamiast octu dodałam czerwone wino :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilka76 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Bardzo nam smakowała ta karkówka. Myślę, że niebawem będzie powtórka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka_23 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 witaj Ulinek77 . Twój przepis znów zagościł na moim stole. Podnosze go więc bo wart jest przypomnienia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ktoś mnie oświeci co to jest 2,5 łyżki magii?? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reneeee6666 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 super przepis polecam tym którzy jeszcze nie spróbowali http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/3816_kabaret_lowcy.b_szpiedzy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ja chyba też się skuszę na taka wersję karkówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.