Skocz do zawartości

Co dziś "rzucacie na ząbek"?


Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Żeberka gotowane panierowane. Gdy żeberka są miękkie, usuwam kostki, układam na deseczce, przykrywam druga deseczką i obciążam je z garnkiem napełnionym wodą. Następnie jak juz są ostudzone, posypuję lekko przyprawami, ponieruję w mące, jajku i bułce tartej i smażę jak kotlety schabowe. Do tego ziemniaki i surówka. A z wywaru po żeberkach zrobiłam zupę ogórkową.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.