Skocz do zawartości

Brzoskwiniowy zapiekaniec


agnieszka

Rekomendowane odpowiedzi

upiec biszkopt z 5 jaj Rozdrobnic w kostke puszke brzoskwin i rozłozyc na biszkopcie.Sok z puszki uzupełnic do 3 szklanek....wodą i na tym ugotowac budyn uzywając na trzy szklanki soku 3 budynie wanil<osłodzic do smaku>i gorący budyn wylac na owoce i dokladnie wyrownac.Bierzemy do miski 20 dag kokosu,1 kostke masla,2 jajkai szklanke cukru ,mieszamy rękami i rozkładamy na masie cos w rodzaju posypki.Wkładamy do piekarnika i zapiekamy tylko gore,jesli masz zwykly piekarnik to podloz drugą blaszke od spodu i tez sie fajnie zapiecze.gore zapiekamy az bedzie złota.Ciasto jest pyszne....lekkie i dobre.Zamiast brzoskwin mozemy uzyc roznych owocow.Z samymi jabłkami tez bardzo dobrze smakuje.Kroimy dopiero gdy ostygnie....smacznego!!!

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.