Skocz do zawartości

Kotlety Z Pieczarek


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

4 duże pieczarki 1 serek topiony śmietankowy 1 duża cebula 1 jajko sól, pieprz, bułka tarta, olej Pieczarki zetrzeć na tarce z dużymi otworami, cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu. Serek topiony pokruszyć, dodać jajko, sól, pieprz, dosypać tartej bułki i wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Kotlety bez panierowania smażyć na gorącym tłuszczu. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jolu serek dodaję Hochland 100g. Pieczarek zawsze kupuję 8 średnich bo nie zawsze są w sprzedaży duże. Z tej porcji wychodzą 4 kotlety normalnej wielkości i 1 mniejszy. Bułki tartej trzeba dodać tyle żeby można uformować kotlety, ale to napewno o tym każdy wie. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Witaj Ineczko wczoraj na kolacje zrobiłam kotleciki są przepyszne a że lubie eksperymentować , to część kotletów upiekłam bez panierki , a część obtoczyłam w sezamie i musze przyznać że obie te wersje są naprawde bardzo smaczne, polecam te kotleciki wszystkim . ;-) :grin: :-D Pozdrawiam serdecznie

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.