Skocz do zawartości

Parówki W Szlafroczkach


Dorunia

Rekomendowane odpowiedzi

-40 dkg.parówek -3 jajka -6 dkg.mąki -olej -sól -pieprz -gałka muszkatołowa WYKONANIE: Parówki obrać ze skórki,pokroić nakawałki 6-8 cm.Białka ubić na sztywną pianę,połączyć z żółtkami i mąką,doprawić solą,pieprzem i gałką muszkatołową.W przygotowanym cieście maczać parówki,kłaść na silnie rozgrzany olej i smażyć ze wszystkich stron na rumiano. Smacznego :) :) :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.